Έγκριση διενέργειας διαδικασίας απευθείας ανάθεσης, τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού της υπηρεσίας: “Παροχή υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου”
Not stated
The official source does not say whether this call is open, so neither do we. Please check the official page before you rely on it.
Έγκριση διενέργειας διαδικασίας απευθείας ανάθεσης, τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού της υπηρεσίας: “Παροχή υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου”
- Status
- Not stated
- Procedure
- Κλειστός
- Published
- Total budget
- €11,315.20
- Country
- Greece
- Funder
- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ
- Official page
- Open at the source portal
What applying involves
3 steps, all of them taken from this call's own documents.
Understand the call
- Read the call on the source portal and download its documents
- Check the amount you plan to request against the call's range
Submit
- Confirm the closing date with the source — none is stated here
Similar opportunities
- Παράταση προθεσμίας υποβολής συγκεκριμένων δικαιολογητικών που ζητήθηκαν δια της υπ΄αριθμ. 42320/17.09.2026 πρόσκλησης υποβολής προσφοράς για την παροχή συμβουλευτικής υπηρεσίας για την υποστήριξη της λειτουργίας εσωτερικού ελέγχου, σύμφωνα με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του άρθρου 118 του ν. 4412/2016
- Provision of an Internal Audit Services
- ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 1721/2026: Έγκριση της διενέργειας με απευθείας ανάθεση και των τεχνικών προδιαγραφών της δημόσιας σύμβασης με τίτλο «Υπηρεσίες ελέγχου και ρύθμισης λειτουργίας ταχογράφων» ΑΔΑΜ: 26PROC019700856
- Aquisição de serviços técnicos para a Área de Controlo Interno
- Έγκριση υλοποίησης της προμήθειας με τίτλο «προμήθεια εργαλείων (ηλεκτρικών φορητών μηχανημάτων - εργαλείων χειρός μπαταριάς και ρεύματος) » και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών.
Where this came from
- Source document
- https://diavgeia.gov.gr/decision/view/Ρ55ΜΟΡΗΜ-ΒΝ0
- Document fingerprint
d68d738fb7c570b0(SHA-256, first 16 hex characters)- Collected
- First recorded here
What has changed
- url first recorded as https://diavgeia.gov.gr/decision/view/Ρ55ΜΟΡΗΜ-ΒΝ0 on
- currency first recorded as EUR on
- budget_total first recorded as 11315.20 on
- published_on first recorded as 2026-09-18 on
- procedure_type first recorded as Κλειστός on
- status_basis first recorded as unknown on
- status first recorded as unknown on
- title first recorded as Έγκριση διενέργειας διαδικασίας απευθείας ανάθεσης, τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού της υπηρεσίας: “Παροχή υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου” on
Data source
Source: Διαύγεια (Diavgeia) — Greek transparency programme, law 4727/2020.
We collected this from the source on .
Personal data of natural persons has been dissociated by quiescence.eu.
This service is not affiliated with, sponsored or endorsed by the data publishers.